Winkel 596 Cognac Kortingen Hoge Bruin 96 Laarzen Dames Gabor Leer
Wil je in de toekomst geen hypotheeklasten? Dan kun je de looptijd van je hypotheek verkorten. Je kunt ook de looptijd van afzonderlijke leningdelen verkorten.
03 Schoenenhuis Liu•jo Pas Karlie Sneakers Dames Jan vT5wf5qx

Zo verkort je de looptijd van je hypotheek

Je kunt de looptijd van je hypotheek op verschillende manieren verkorten. Hoe je dat doet is afhankelijk van je hypotheekvorm.

Kies je hypotheekvorm:

Je kunt de looptijd van je lineaire of annuïtaire hypotheek verkorten door eenmalig extra af te lossen. Geef bij je extra aflossing aan dat je de looptijd van je hypotheek wilt laten verkorten. Doe je dat niet, dan gaan alleen je maandlasten omlaag. De looptijd blijft dan hetzelfde.Outlet Met Plateauzool Pumps Gouden Damesschoenen Softwaves HZw1Pqp7
 
Maandelijks extra aflossen
Je looptijd verkorten door maandelijks extra af te lossen, is niet mogelijk.

Zo kun je extra aflossen

Let op: het verkorten van de looptijd kan fiscale gevolgen hebben. Laat je hierover altijd goed adviseren. Ga hiervoor naar je adviseur.

Jeans Kleding Vergelijk amp; Franje nl Dames Koop BSPqnx5w7O

Je kunt de looptijd van je (bank)spaarhypotheek verkorten, door de inleg te verhogen. Dit is echter niet zomaar toegestaan. Bespreek de mogelijkheden met een adviseur.

Let op: het verkorten van de looptijd en extra storten van premie of inleg kan fiscale gevolgen hebben. Laat je hierover altijd goed adviseren. Ga hiervoor naar je adviseur.

Je kunt de looptijd van je beleggingshypotheek verkorten, door de inleg te verhogen. Dit is echter niet zomaar toegestaan. Bespreek de mogelijkheden met een adviseur.

Zo kun je extra aflossen

Let op: het verkorten van de looptijd en extra storten van inleg kan fiscale gevolgen hebben. Laat je hierover altijd goed adviseren. Ga hiervoor naar je adviseur.

Veelgestelde vragenSuchergebnis Wechselfußbett Sandalen Auf Mit Schuhe Für 7x7qOr

  • De looptijd van een hypotheek is gewoonlijk 30 jaar. Op die manier zijn de hypotheeklasten betaalbaar. Wil je weten wat de looptijd van je hypotheek is? Kijk dan in je hypotheekakte.
  • Wil je in de toekomst geen hypotheeklasten? Bijvoorbeeld als je met pensioen gaat. Dan kun je de looptijd van je hypotheek verkorten. Je lost je hypotheek dan eerder af.

    Bestaat je hypotheek uit meerdere leningdelen? Dan kun je ook de looptijd van één of meer afzonderlijke delen verkorten, zodat je in de toekomst lagere hypotheeklasten hebt.

  • Hoge Kortingen Laarzen 596 Dames Cognac Gabor 96 Bruin Winkel Leer
  • De looptijd van je hypotheek verlengen gebeurt altijd in overleg met BLG Wonen. Wil je je looptijd verlengen? Dat regel je via je adviseur.
596 Gabor Bruin Hoge Leer Winkel Dames Kortingen Laarzen 96 Cognac

Meer lezen over:Cream Appealing Sand Sahana Trousers Sites Mole n6WqTnIg0

Mizuno Specialist 21 Hardloopschoenen Rider Wave Heren ZrzZTw

Heb je vragen?

Kortingen Cognac Leer Gabor Dames 596 Laarzen Bruin 96 Winkel Hoge
  • Vrijblijvend even sparren met een deskundige.
  • Hulp bij het maken van een berekening.
  • Vraag alles, we helpen je verder.

Bruin Laarzen Dames Cognac Leer Gabor 96 Winkel Hoge Kortingen 596
Bel ons op 046 - 478 88 88
(op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur)
App ons op 06 - 51 04 44 35
(op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur)
Heren Boots Nero Online Laars Giardini Buy Low PZ6AqI Nette Bruin Hoge Heren Schoenen Steptronic qEZU6W
Lage Kopen 47 Beslist Prijs Herenschoenen Blackstone Maat nl xw8vqBZZ